Problemas en win7

Romcenter 4 support discussion. Please do not post roms requests or illegal links, posts will be deleted. After discussion in this forum, please report any new bugs here.

Moderator: Wanderer

Forum rules
No roms requests or illegal links
sergio24
PacMan
PacMan
Posts: 7
Joined: Sat May 01, 2021 5:04 am

Problemas en win7

Post by sergio24 »

Hola, estoy teniendo algunos problemitas a la hora de actualizar la database de mame con algunos directorios.

Esto sucede solo en mi arcade con windows 7, en mi pc con win 10 no tengo problemas y tengo romcenter configurado de la misma manera.

No se por qué (ya que no entiendo que función cumplen) pero sospecho que es algun problema en estos parametros: {game} -rp "{rompaths}" -rs "{samplepaths}" como dije, en ambos romcenter los tengo igual.

En fin, el problema:
Actualizo la database (en este caso mame 238 a 239), y una vez actualizada no me aparece la cantidad correcta de roms de las carpetas.
Si hago clik derecho en la carpeta y aplico refresh, no se soluciona, si aplico reload tampoco lo hace, solo se arregla al cerrarla y volver a agregarla.

Agradecería su ayuda.

-------------------------

English (from google):

Hi, I'm having some trouble updating the mame database with some directories.

This happens only in my arcade with windows 7, in my pc with win 10 I have no problems and I have romcenter set in the same way.

I don't know why (since I don't understand what function they fulfill) but I suspect that there is some problem in these parameters: {game} -rp "{rompaths}" -rs "{samplepaths}" as I said, in both romcenter I have them the same.

Anyway, the problem:
I update the database (in this case mame 238 to 239), and once updated I do not see the correct number of roms for the folders.
If I right click on the folder and apply refresh, it does not solve it, if I apply reload it does not do it either, it is only fixed when closing it and adding it again.

I'd appreciate your help.

User avatar
Wanderer
Board master
Board master
Posts: 777
Joined: Wed Oct 03, 2001 10:37 am
Location: Milky way

Re: Problemas en win7

Post by Wanderer »

Hi.

I'm guessing here but is the rom path by any chance greater that 260 characters? Is it on a network drive or local?

sergio24
PacMan
PacMan
Posts: 7
Joined: Sat May 01, 2021 5:04 am

Re: Problemas en win7

Post by sergio24 »

Gracias por responder, no creo que sea mas de 250 caracteres, uno de los que me dio conflictos es este directorio y por lo que me dice Notepad++ tiene 79 caracteres... (esto es win 10, pero tengo la misma configuracion y estructura de directorios que en mi arcade con win 7)
Sin título 1.jpg
Sin título 1.jpg (656.43 KiB) Viewed 233 times
Tengo todo en modo local, no uso red para emular, solo para pasar archivos de mi pc al arcade.

Gracias!

--------------------------
Thanks for answering, I don't think it's more than 250 characters, one of the ones that gave me conflicts is this directory and from what Notepad ++ tells me it has 79 characters ... (this is win 10, but I have the same configuration and structure of directories that in my arcade with win 7)
Sin título 1.jpg
Sin título 1.jpg (656.43 KiB) Viewed 233 times
I have everything in local mode, I don't use network to emulate, just to transfer files from my pc to the arcade.

Thanks!

Post Reply