Website layout broken?

Site management, affiliation, links and all topics not in 'romcenter' or 'datafiles' forums.

Moderators: Wanderer, Logiqx, Iron Man

dyo

Website layout broken?

Post by dyo » Wed Jul 17, 2019 9:08 am

When I visit romcenter.com, it seems like the CSS file isn't loaded and the layout is completely broken. Is it just on my side or are you aware of this?

User avatar
Wanderer
Board master
Board master
Posts: 703
Joined: Wed Oct 03, 2001 10:37 am
Location: Milky way

Re: Website layout broken?

Post by Wanderer » Wed Jul 17, 2019 7:04 pm

Hi.

Now that you mention it, i noticed that a couple of days ago when i visited romcenter.com, my browser somehow connected to it via http and everything looked fine. Now, when i connect to it, it immediately redirects to https and the site looks... not fine. :)

P.S.: In firefox, if you "disable security for this site" (click on the lock left of the URL), the site is reloaded and looks fine (connects to it through http though).
- Wanderer -

For Romcenter bug reporting or enhancement requests, click here.

User avatar
RomCenter
Author
Author
Posts: 1399
Joined: Fri Sep 28, 2001 12:34 pm
Location: France
Contact:

Re: Website layout broken?

Post by RomCenter » Tue Jul 23, 2019 9:15 pm

I noticed it as well :?

Unfortunatly, I will take break for some weeks, and won't be able to fix that now...
Eric - RomCenter developer
http://www.romcenter.com

dyo

Re: Website layout broken?

Post by dyo » Sun Dec 29, 2019 8:52 am

I thought you fixed it because it was good for a few days in december, now it's broken again.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests